Saunan lasiseinät ja lasiovet

Saunoissa on käytetty lasisia ovia jo jonkin aikaa, nykyään usein lasitetaan kokonainen seinä. Lasituksen voi hoitaa joko lattiasta kattoon tai sitten esimerkiksi vain yläpuolikkaan osalta. Vilkaise alareunassa olevasta galleriasta muutamia asennuksiamme ja saa ideoita!

Saunan lasiseinä lisää tilavaikutelmaa ja yhdistää saunan ja pesuhuoneen toisiinsa. Lasit tehdään aina mittatilaustyönä ja lasina käytetään korkealuokkaista karkaistua turvalasia.

Normaalisti lasina käytetään jotain näistä:

  • - Kirkas lasi
  • - Savunharmaa tummennettu lasi
  • - Pronssi
  • - "Musta", eli tumma harmaa
  • - Etsattu kirkas lasi

Mikäli ajatuksissasi on jokin muu sävy, kysy meiltä lisää!

Myös suihkukopit ja muut osiot pesuhuoneesta on lasitettavissa, kerro meille ideasi!

Saunalasien toimitus

Saunan lasit voidaan toimittaa asennettuna tai pakettina. Kaikki lasipaketit pitävät sisällään lasien lisäksi myös saranat, helat ja kiinnityslistat. Helpoimmalla pääset, jos käytät asennuspalveluamme saunan lasituksessa.

Saunalasien asennukset

Saunalasien asennukseemme kuuluu aina myös mittauspalvelu. Mikäli sinun suunnitelmasi lasin käytöstä on vielä hieman hutera, kerromme mielellämme saunalasien ominaisuuksista ja mahdollisuuksista. Mittausten jälkeen leikkaamme lasit ja tulemme sovittuna ajankohtana asentamaan ne kohteeseen. Asennuksen valmistuttua siivoamme jälkemme ennen poistumista.

Muista että asennuksissa voit hyödyntää kotitalousvähennystä.

Saunalasien tilaaminen

Tilaa meiltä saunalasit asennettuna paikalleen. Tulemme mittaamaan, leikkaamme lasit ja asennamme ne paikoilleen. Jätä yhteystietosi alla ja sovitaan ajankohta milloin työt voidaan käynnistää.Ota yhteyttä

äLä KIRJOITA TäHäN MITääN