Lasiseinä saunaan Tampereen seudulla tai Pirkanmaalla

Vaikka saunoissa on käytetty lasiovia jo pitkään, kokonainen lasiseinä saunassa tuo melkoisesti lisää tilan ja avaruuden tuntua löyly- ja pesuhuoneen välillä. Kokonainen lasiseinä saunassa onkin modernimpi lähestymistapa, joka kasvattaa tasaisesti suosiotaan. Lasituksen voi toteuttaa joko lattiasta kattoon tai esimerkiksi pelkän yläpuolikkaan osalta – vaihtoehtoja on monia. Vilkaise oheisia kuvia ja inspiroidu!

Saunojen lasiseinät tehdään turvalasista mittojen mukaan

Lasiseinät saunoihin tehdään aina mittatilaustyönä, jotta lopputuloksesta tulisi varmasti sopiva. Lasina käytetään kestävää, korkealuokkaista karkaistua turvalasia, joka soveltuu saunaan erinomaisesti. Lasityyppinä on yleensä kirkas lasi, savunharmaaksi tummennettu lasi, pronssi, ”musta” eli tummanharmaa lasi tai etsattu kirkas lasi. Muutkin sävyt onnistuvat, kerro meille ideoistasi. Myös suihkukopit ja muut pesuhuoneen osiot ovat lasitettavissa – kysy lisää!

Saunalasit toimitetaan pakettina tai valmiiksi paikoilleen asennettuna. Kaikki lasipaketit sisältävät lasien ohella tarvittavat saranat, helat ja kiinnityslistat. Jos haluat säästää aikaa ja vaivaa, hyödynnä rohkeasti kustannustehokasta asennuspalveluamme Pirkanmaan alueella!

Lasiseinä saunaan asennuksen kera

Saunojen lasiseinien asennuspalvelu tapahtuu meiltä kokonaisvaltaisella avaimet käteen -periaatteella, jossa suoritamme tarkat mittaukset sopivan koon varmistamiseksi. Kun lasiseinät valmistetaan tarkasti mittojen mukaan, on millintarkka sopivuus taattua heti alusta alkaen. Ei siis ylimääristä säätöä ja sovittelemista, vaan heti laakista paikoilleen istuvia lasiseiniä saunaasi koristamaan. Sovimme yhdessä asennuskäynnin ajankohdan ja asennuksen jälkeen siivoamme jälkemme ja viemme syntyneet roskat mennessämme. Näin helppoa se on!

Muistathan, että asennuspalvelumme on hyödynnettävissä kotitalousvähennyksessä.