Lasiset väliseinät ja sisustuslasit Tampereella ja Pirkanmaan alueella

Lasisen väliseinän avulla pystytään luomaan omanlaistaan ilmettä sisustukseen. AKi-Lasin valikoimaan kuuluvatkin erilaiset sisustuslasit, sillä lasilla sisustaminen kasvattaa suosiotaan kaiken aikaa. Eikä mikään ihme – näyttävillä lasielementeillä saadaan luotua tyylikkyyttä ja avaruuden tuntua sekä ulko- että sisätiloihin.

Mihin lasisia väliseiniä voi käyttää? Vastaus: mihin vain!

Sisustuslasit, kuten lasiset väliseinät, soveltuvat käytännössä käytettäviksi mihin tahansa kohteeseen. Oli kyse sitten kodista, toimistosta, vapaa-ajan asunnosta tai julkisesta rakennuksesta, me suunnittelemme, toteutamme ja asennamme sisustuslasit ja lasiväliseinät juuri omien toiveidesi pohjalta millintarkkana mittatilaustyönä. Lasisten väliseinien ohella suosittuja vaihtoehtoja ovat lasiset väliovet, välitilan lasit, terassilasitukset ja lasiset kaiteet. Myös pienemmät työt, kuten takanedus- ja pöytälasit, onnistuvat meiltä. Käytännössä teemme kaikenlaiset lasityöt ihan laidasta laitaan!

Käytä asiantuntijan osaamista, kun haluat sisustaa lasilla

Jos lasiset väliseinät, lasiovet, lasikaiteet tai muut lasiset sisustuselementit saivat mielenkiintosi heräämään, kannattaa sinun ehdottomasti hyödyntää Pirkanmaalla paikallisesti toimivan asiantuntijan osaamista. AKi-Lasi tuntee lasien salat ja tietää, minkälaisia vaatimuksia lasille on missäkin käyttökohteessa ja -tarkoituksessa. Me osaamme täyttää nuo vaatimukset, joita tavanomaisesti ovat kestävyys, värin muuttuminen tai kuumuuden sieto.

Muistathan, että lasiseinät ja sisustuslasit saat hankittua kätevästi myös juuri sinulle sopivalla rahoituksella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!