Terassilasit ja parvekelasit Tampereen seudulla ja Pirkanmaalla

Terassilasit ja parvekelasit Tampereella tai Pirkanmaan seudulla saat kätevästi hankittua AKi-Lasista asennuksen kera. Edustamamme parvekelasit ja terassilasit ovat erittäin laadukkaita ja kestäviä, ja siten myös äärimmäisen turvallisia. Ne kestävät myrskyjä ja muita äärisääilmiöitä sekä tuulta, sadetta ja lämpötilojen vaihteluita. Lasitetulla parvekkeella tai terassilla onkin mukava oleskella, sillä isommatkaan puhurit tai sade eivät pääse haittaamaan.

ALUROLL JOKKE-parvekelasit ja terassilasit ovat laadukas valinta

JOKKE-parvekelasit tehdään kotimaisten valmistajien ensiluokkaisista materiaaleista. Valmis parvekelasitus on puitteeton ja kevyesti liukuva, huoltovapaa ja tukevarakenteinen. Se kestää rajut säänvaihtelut, tuulet ja myrskyt. Lasituksessa käytetään 6-, 8- tai 10-millistä turvalasia, valmiille parvekelasitukselle myönnetään 5 vuoden tekninen tuotetakuu.

Lukkan Aava on moderni ja tyylikäs ratkaisu. Aava -liukulasituksen profiilien muotoilu on aaltomainen ja pyöristetty. Profiilit ovat hyvin vahvoja, jolloin yksittäiset liukulasiluukut voivat olla suuria, mikä parantaa näkymän esteettömyyttä. Järjestelmän kumitiivisteet jäävät täysin alumiiniprofiilien sisälle. Profiileissa on täysin uudentyyppinen struktuurimaalipinta, joka suojaa hyvin naarmuuntumiselta.

Terassilasit Glasluckan-liukulaseilla

Veranta- tai terassilasitukset toteutetaan Glasluckan-liukulaseja käyttämällä. Jokainen lasi kulkee omilla kiskoillaan ja kestävät nailonpyörät on laakeroitu liukua helpottamaan. Laseissa on tuulilukot ja alumiinikiskoissa asianmukaiset vedenpoistoreiät. Profiileissa on kaksoistiivistys melun ja pölyn vähentämiseksi, lisäksi profiilit on varustettu harjalistoin. Tarvittaessa lasielementit voidaan nostaa kätevästi pois paikoiltaan vaikkapa pesun ajaksi. Mekaanisia kuluvia osia ei ole ollenkaan, ja kaiken lisäksi valmiit terassilasit käsittävät aina viiden vuoden teknisen takuun.

Olipa mielessäsi sitten terassilasit tai parvekelasit, AKi-Lasin osaamiseen ja palveluun voit luottaa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!